Een thuisverpleegkundige waarop u kan vertrouwen

Thuisverpleging waarbij u zich echt op uw gemak voelt

Wanneer u revalideert na een ongeluk of medische ingreep, wanneer u chronisch ziek bent of een dagje ouder wordt en gedurende korte of lange tijd beroep wilt doen op thuisverpleging kan u in en rond Sint-Truiden vertrouwen op AT Thuisverpleging. Zo kan u in alle rust in uw vertrouwde thuisomgeving revalideren, en toch beroep doen op de helpende hand van een gediplomeerd zorgkundige.

Thuisverpleegkunde van A tot Z

Onze verplegers bieden u alle diensten aan wat thuisverpleegkunde betreft. Dit gaat van hygiënische zorgen, zoals hulp bij wassen en aankleden tot het toedienen van injecties of geneesmiddelen en wondverzorging. Daarbij bieden onze verplegers een opvolging van glycemie en insuline, met het oog op kwalitatieve levensverbetering. Indien nodig verwijzen wij u door naar een gespecialiseerd voedingsdeskundige. Mits goedkeuring van de huisarts kunnen onze verplegers ook routine onderzoeken bij de patient thuis uitvoeren, zoals bloedafname, bloeddruk meten, gewicht opvolgen en vaccinaties plaatsen.  

Waar de patiënt en zijn familie belangrijk zijn

Onze thuisverpleegkundigen staan er voor bekend onze tijd te nemen voor de verzorging van onze patiënten en te luisteren naar diens noden. Ook communicatie met de familie vinden wij erg belangrijk. Ook met uw huisarts werken onze verpleegkundigen nauw samen.

Op zoek naar betrouwbare thuisverpleging in Sint-Truiden? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.

Contacteer ons! 011 96 01 27